Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Tic-Tac

13. 9. 2011 15:42
zrušit diskusi

To je Váš další typický krok. Myšleno obecně na poslance. Místo toho, aby jste se pokusila obhájit a vysvětlit své kroky v diskusi, tak alibisticky utíkáte. Posaďte svého asistenta, který je placen i z mých daní k počítači, ať Vám ty dukáty pomůže získat. Máte je během chvilky. Nebo si to udělejte sama, poproste redakci. Způsoby jsou, jen chtít. Nebo si půjčte nějaký nick, kterých tu má i Vaše strana dost. Nevymlouvejte se a jednejte. Diskutujte, vysvětlujte, oponujte, obhajujte. Jste poslankyně a platíme Vás z daní. Tak si u svých voličů a daňových poplatníků své návrhy obhajte.

0 0
možnosti
PZ

Tic-Tac

13. 9. 2011 15:36
krok 2

Zvýšíme platy? Nádherný všelék. To jsem netušil, že je to tak

jednoduché. Podnikám od roku 98 a přináším do státní pokladny nemalé finance. Nikdy jsem netušil, že stačí jen zvýšit platy či mzdy a

utomaticky mi začnou na dveře firmy klepat špičkoví odborníci. Vaše uvažování je bohužel trošku mimo. Mé zkušenosti jsou opačné. U nás se platí za výkon a výsledky. Ne za to, že někdo chodí do práce. Začněte tím, že učitelům platy snížíte a do rukou ředitelů pak vložíte důležitý nástroj v podobě balíku peněz, který budou dávat za práci. Osobní ohodnocení se tomu za mých časů ve státním sektoru říkalo. Nicméně musí to mít efekt. Ne že lempl má osobní 200,- a špičkový učitel 1.000,- protože na víc nejsou peníze. Lempl ať má základ a osobní klidně 0,- Špičkový učitel pak nechť má klidně navíc 10.000,- či více. Tomu říkám spravedlnost, motivace, efektivní řízení. Opět je to velice jednoduše řečeno, nicméně jste totálně mimo. Podle toho to tu tak taky vypadá. Jací poslanci,takové zákony.

0 0
možnosti
PZ

Tic-Tac

13. 9. 2011 15:23
krok 1

Vážená paní poslankyně, to nemyslíte snad vážně. Takže školka primárně není pro pracující rodiče, aby bylo o jejich děti postaráno, zatímco dřou? Jako daňový poplatník Vám nemůžu dát za pravdu a Váš názor mne děsí. Já platím daně a školné právě proto, aby mimo jiné o mé děti, zatímco s ženou pracujeme,  bylo řádně a kvalitně postaráno. Proto platím daně, proto platím školné. Nepřeji si, aby učitelky skákali kolem 5 nepřizpůsobivých dětí a 20 dětí rodičů, které to vše pomáhají spolufinancovat, stálo někde v koutě, protože na ně není čas. A to říkám velice zjednodušeně. 

.

0 0
možnosti
8

837

11. 9. 2011 20:28
No typické Kocábovské žvanění

které stoprocentně nic nevyřeší ani za dalších 100 let.

Zrušit "dvoukolejné školství" školství to nám opravdu pomůže, ono v tom dvokolejném školství se ty problematické děti naučí alespoň to základní co potřebují k životu, nejsou frustrované a mají šanci se v dospělosti uživit, v tom školství alá Kocáb budou vycházet ze 6. třídy a nenaučí se nic a na vzdělání to odskáčou hlavně ty děti co se učit chtějí.

Autorka lže jako když Rudé právo tiskne, do zvláštních škol se automaticky nedávalo nikdy, tam se dávalo tehdy když dítě v normální škole zjevně neprospívalo a když rodiče souhlasili.

0 0
možnosti
C

CarolusMagnus

11. 9. 2011 18:57
Kecy,

kecy, kecy.

0 0
možnosti
K

kaktusak

10. 9. 2011 22:13
Cikáni za socialismu nešli rovnou do zvláštní školy

V Mostě v 80. letech byli ti nejlepší Cikáni rovnoměrně rozmísťováni do všech tříd všech základních škol. A nějak to fungovalo. Ovšem co s těmi zbývajícími? Pro ty musela být normální základní škola v Chanově změněna na zvláštní, to se nedalo nic dělat.

0 0
možnosti
ZC

Zefram Cochrane

9. 9. 2011 22:22
paní poslankyně, přečtěte si tohle

http://danielvavra.blog.idnes.cz/c/208671/Prestante-zvanit-o-rasismu-a-zacnete-neco-delat.html

Tohle přesně sedí na ty vaše prázdné plky. Zkuste se inspirovat, jsou tam navržena konkrétní řešení, která by ochránila majoritu a pomohla problémové minoritě.

0 0
možnosti
W1

Woren 1

10. 9. 2011 0:22
Ona si to nepřečte

a pokud ano, nebude si s tím vědět rady. Od toho tam totiž není. Patří mezi přisluhovače, kteří udržují stávající neudržitelný stav věcí, který někomu však náramně vyhovuje ! Ne však lidem této země.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

9. 9. 2011 13:59
Jen dva dotazy.

Jak chcete dát dítě do normální školy, pokud třeba nemá ani základní hygienické návyky ?  O nějaké snaze při výuce ani nemluvím.  Pokud se kantor bude tomu jednomu více věnovat, dalších 20 na to doplatí.  Pokud se mu věnovat nebude, dítě se nic nenaučí.  A za druhé - kde jste přišla na to, že Dobeš nyní učitelům významně přidal ? 8-o   Například pro naši školu to dělá navýšení mzdových prostředků o 6000 korun měsíčně.  A to pro 22 kantorů.  :-/

0 0
možnosti
ZC

Zefram Cochrane

9. 9. 2011 12:05
paní poslankyně, proč tedy jiné menšiny

nemají tolika průblémů?

I lidé z rozvojového (tehdy rozvojového) Vietnamu k nám přišli a bez problémů se integrovali a jejich děti patří na školách mezi velmi dobré a jejich rodiče na pracáku či sociálce nepotkáte. I Ukrajinci jsou schopni k nám přijít a pracovat.

Jen Romové staletí statečně odolávají a vnucují ostatním svoji představu o přizpůsobení se.

Když to dokázali jíní, tak asi chyba nebude v etnických Češích, ale na druhém břehu.

3 0
možnosti
JK

MiroTR

9. 9. 2011 14:04
Re: paní poslankyně, proč tedy jiné menšiny

R^ Tak.  Vietnamci mají někdy problémy s češtinou, ale v ostatních předmětech patří spíše k nadprůměru.  Možná proto, že rodiče mají zájem na jejich dobrém prospěchu. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 979x
Poslankyně za ČSSD, místopředsedkyně škoslského výboru PSP, učitelka.

Seznam rubrik