Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel nástup materialismu odboural duchovno v našich lidech a nastoupil postupný rozklad rodin, tedy základu společnosti. A nástup levicového a liberálního multikulturalismu to ještě zveličil. Z mladých mužů se nestávají chlapi a z mladých žen nejsou skutečné matky. Rozvodovost, potraty, tomu jen napomáhají. Mládež v EU se postupně stala změkčilá, zvláště když v domácnosti je jen jedno dítě, maximálně dvě. Mnozí z děcek si udělali bohy. Chrání je od námahy, plnění pracovních povinností a návyků. Mnozí mladí muži se ani nežení a bydlení si udržují u rodičů. Mladé nevdané matky chtějí jít brzy do zaměstnání a dítě odložit už do jeslí, atd. atd. Tradiční mateřství a otcovství vymírá. Bohužel.

0 0
možnosti

Nemyslím si že by bankovní sektor měl mít nařízeno zvýhodňovat své klienty dle věku,nebo nedejbože podle počtu dětí.

Stejně tak si nemyslím ,že by měli mladí lidé mít automaticky přednost při přidělování městských bytů,nebo dokonce jim cíleně něco stavět.

Společnost se vážená změnila a platy jsou již dávno dle práce,nikoliv odkroucených let ve fabrice,takže není důvod.

Podpora rtodin je chválihodná,nicméně početí dítěte se stále více posouvá k 30roku věku,tzn mladí lidé skutečně děti povětšinou ještě nemívají...

Jediný smysluplný krok je totiž další rrazantní daňová úleva,do té se ale nenažranému eráru nechce,protože to zanmená výpadek příjmů z daní-ostatně u nás je zdanění práce jedno z největších v rámci zemí oecd ale nikdo nemá vli s tím něc o udělat...

1 0
možnosti
Foto

Prodloužení povinné školní docházky o jeden rok je realita !

Není to žádná možnost ale povinnost pro rodiče dát dítě do školky nebo absolvovat nějaké byrokratické kolečko a získat možnost z toho ven. Je to další kláda na záda slušných daňových poplatníků.

Tato zásadní změna, prodloužení povinné školní docházky, proběhla bez diskuse a bez toho aby to alespoň ČSSD s ANO proklamovala ve volbách a volebních programech.

Takže jasný podraz.

Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 979x
Poslankyně za ČSSD, místopředsedkyně škoslského výboru PSP, učitelka.

Seznam rubrik