Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já učitele chápu a ty peníze bych jim přála. Domnívám se ale, že všechno přepočítáváme příliš na peníze. Znám několik učitelů a to, co je odrazuje anebo odradilo od práce ve školství, nejsou peníze. Myslím si, že je to hlavně problém právního řádu, jelikož jsou nespokojeni často se svými kompetencemi, které jim znesnadňují práci. Jejich pozice je slabá, jelikož jsou žáky i rodiči snadno napadnutelní. V neposlední řadě jsou tu někdy i korupční tlaky, které vznikají vztahem rodič - ředitel apod. Myslím si, že kdyby učitelé měli pro svojí práci dobré podmínky, byli by mnohem spokojenější a pak by i nad nějakou tou korunou občas přivřeli oko.

0 0
možnosti
VH

Vy, politici jste za čtyři roky stačili rozkrást (rozfrcat) 45 miliard ročně na zbytečně vysoké DPH!!! (4 % nižší sazby, určená výhradně na dotaci 2. pilíře, který však není, neb jste ho debilně zrušili a po 1 % v každé sazbě jako dočasný příspěvek na řešení krize, která dávno pominula). Dále jste rozkradli 9 mld., které údajně přineslo kontrolní hlášení i miliardy z EET (celoročně 1. skupina a tři čtvrtě roku druhá).

Když jste takto neodpovědně rozházeli nejméně 60 miliard, pak ty peníze někde chybí. Mimo jiné i na platy učitelů. Zejména, když se má být meziroční nárůst zrůdných 10 % u ostatních státních zaměstnanců. U státních zaměstnanců, kterým bylo nedávno přidáno pod falešnou záminkou nového zákona o státní službě!

Ale nebojte se. Vždyť vám poradí pan Zdroje-jsou. Prostě zvýšíme schodek rozpočtu (jak už ministr financí avizuje). Tato cesta nás do pekla zavede až v době, kdy dnešní, nezodpovědní a populističtí koaliční poslanci a členové vlády dávno nebudou v politice. Odnesou to jiní politici a naši vnuci.

Děkujeme vám všem za péči, kterou věnujete rozhazování z nás vyždímaných daní.

0 0
možnosti
JP

J92i15ř79í 13P26l18í39v19a

31. 8. 2017 11:35

Učitelé musí dostat přidáno. Podobně jako policajti a vězeňští dozorci. Stát po nich chce práci, která je otravuje, nebaví, dokonce je nebezpečná a často špinavá. Je pochopitelné, že za špinavou práci si chtějí nechat řádně zaplatit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 979x
Poslankyně za ČSSD, místopředsedkyně škoslského výboru PSP, učitelka.

Seznam rubrik